Blacklight Schampo 473 ml

Chemical Guys har nu kommit med en helt ny serie schampo. Varav en är Black Light Car Wash Soap. Detta schampo är pH-neutralt och helt säkert att använda på vax och förseglingar. Schampot säkerställer en repfri tvätt av alla typer av fordon och den högskummande blandningen gör att den passar lika bra i hink som i skumkanon.

Glansförstärkare absorberas djupt och ger en glöd och glans i mörka lacker som är på en helt ny nivå, samtidigt som den effektivt rensar bort skit och smuts på lacken och andra detaljer runt om fordonet. Använd Black Light Car Wash Soap i skumkanonen eller skumpistolen för att skumma ditt fordon så den släpper smuts, föroreningar och annat skit som finns på våra hårt saltade svenska vägar.

Använd sedan "two-bucket" metoden och känn hur enkelt tvätthandsken glider över din lack medan du eliminerar alla typer av tvättrepor! Skölj av rikligt med rent vatten och gå över bilen med en bra mikrofiberduk och avsluta med Chemical Guys Hybrid V7 Quickdetailer för ett fantastiskt resultat!

Artikelnr: CWS61916

Pris: 209,00:-

Lägg i varukorg

Relaterade produkter

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion & Design: WebbPartner