After Wash 473ml

Det många inte tänker på är att ofta kan en vanlig torkning av fordonet orsaka repor även om den torkas efter konstens alla regler. Om du också har en bil med mjuk lack kommer det nästan säkert hända dig!

För att förhindra detta har Chemical Guys kommit fram med Afterwash. Den speciella formulan innehåller smörjmedel som gör torkningen smidigare, mjukar upp styva handdukar samt gör att vattnet släpper lättare från ytan och ger dig en yta fri från ränder och vattenmärken.

Förutom att förenkla torkningen ger Afterwash en mycket fin och djup glans för både behandlade och obehandlade ytor. För underhåll av vaxade och förseglade ytor är Afterwash helt fantastisk! Använd en premium torkhandduk och Afterwash för en enklare och trevligare torkning.

 

Gör såhär!

1. Tvätta bilen som vanligt.
2. Spraya Afterwash över de aktuella områdena.
3. Torka av med en ren mikrofibertorkduk. Är det en äldre handduk kan du spraya några gånger på denna för att mjuka upp fibrerna innan kontakt med lacken för att minimera risken för repor.

Artikelnr: CWS80116

Pris: 259,00:-

Lägg i varukorg

Relaterade produkter

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion & Design: WebbPartner