Devilbiss dv1

Devilbiss DV1
Om du tycker att DV1 ser annorlunda ut, beror det på att den här det. Mycket annorlunda. Allt är nytt. Ny ergonomi. Ny design på luftmunstycke, nytänk gällande färgmunstycket.
Helt ny koaxial luftventil.

Ingen annan färgpistol är byggd som denna. Redesignad från grunden. Konstruerad med precision. Det här är sprutpistolen för den professionella lackeraren som kräver maximal hastighet, ultimat finish, färgnoggrannhet och den lägsta möjliga energi- och materialförbrukningen.

Det är dags att låta din talang skina - visa dina sanna färger.

Färgmunstycket
Vi har helt omarbetat färgmunstycket för DV1 med vår unika Laminar Flow ArchitectureTM. Det nya sortimentet av färgmunstycke har konstruerats för att ge den smidaste vägen för färgen att färdas, vilket resulterar i snabbare applikationshastigheter, stabila flödeshastigheter och konsekvent prestanda, särskilt med de senaste materialen med mycket låg viskositet.
DeVilbiss-ingenjörerna har stabiliserat den primära atomiseringszonen inom färgmunstycket och Laminar Flow ArchitectureTM-tekniken minskar signifikant den turbulenta energin som finns inom munstycket. Vad betyder detta för dig? Förbättrad effektivitet, minskad materialkonsumtion och ännu mer kontroll över användningen oavsett färgmärke och klimatförhållanden.

Ergonomi
Passformen och känslan av DeVilbiss sprutpistoler är legendariska. DV1 använder ergonomi och lättviktsmaterial från senaste generationen för maximal komfort och minimal trötthet - du behöver inte arbeta hårt för att arbeta smart. Varje del av DV1 har designats och konstruerats för maximal prestanda, komfort och användbarhet och rengöring kunde inte bli enklare med DV1: s släta, och lätt tvättade linjer.

Luftmunstycket
Precision konstruerad i massiv mässing, även luftmunstycket har genomgått en teknisk revolution. Precisionsborrning och avancerad Air Management Kinetics ™ har tagit atomiseringsprestanda till en ny nivå, samtidigt som bullret minskas väsentligt. Munstycket har också en snabbgänga som säkerställer snabb och säker isärtagning.

Atomisering
Professionella lackerare vet att nyckeln till prestanda i någon sprutpistol är vad som kallas "fronten". Färgmunstycke och nålen och självklart det viktiga luftmunstycket. Med DV1 har vi uppnått världsledande atomisering med höga applikationshastigheter, vid lägre lufttryck.
Vi har lärt oss hur man kontrollerar den kaotiska händelsen som inträffar varje gång avtryckaren dras. Resultatet är överlägsen atomisering genom att bibehålla en konsekvent partikelstorlek genom sprutmönstret, vilket säkerställer exakt färgåtergivning, även med de notoriskt svåra, högpigmenterade silverbasen. Det innebär att du får jobbet rätt första gången, varje gång - vilket minskar materialförbrukningen och maximerar din intjäningspotential.

Artikelnr: DIV-U-000-12-B+

Pris: 7113,00:-

Välj:
Lägg i varukorg

Relaterade produkter

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion & Design: WebbPartner